Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ψωμιάδης σε ΝΔ : «Μη με υπολογίζετε!»



Έντονα ενοχλημένος είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, λόγω ενός ενημερωτικού newsletter που έστειλε η ΝΔ στα μέλη και στους φίλους του κόμματος, καθώς αυτό περιείχε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακεδονία, όπου παρουσιάζονταν οι σχέσεις του Ψωμιάδη με πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε αξιόποινες πράξεις.

«Στο εξής δεν έχω θέση στις συνεδριάσεις και τις λοιπές δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής», τονίζει σε επιστολή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που εστάλη πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης και κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Λυκουρέντζο!
Προχωρώντας ουσιαστικά στην έξοδο του κόμματος ο εν αργία περιφερειάρχης , τονίζει πως
«δεν είναι δυνατόν η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας να προωθεί ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει καταγγελθεί από τη Διοικούσα Επιτροπή!» και πως
«το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός έρχεται να προστεθεί σε σειρά παλαιότερων ενεργειών ή παραλείψεων της Διοικούσας Επιτροπής, που θα έκαναν οποιοδήποτε στέλεχος της παράταξής μας να νιώθει ανεπιθύμητο από τον τοπικό μηχανισμό της ΝΔ». Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης , δήλωσε ακόμα πως δεν έχει σκοπό να κάνει άλλο πίσω καθώς
«είναι προφανές πως η επίδειξη καλής θέλησης από μέρους μου είναι πλέον άνευ αντικειμένου. Θεωρώ λοιπόν ότι στο εξής δεν έχω θέση στις συνεδριάσεις και τις λοιπές δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής»
Η Συγγρού υποβαθμίζει το θέμα, καθώς θεωρεί πως είναι κάτι που αφορά την Θεσσαλονίκη και θα λυθεί τοπικά, ενώ υπήρχε και προσπάθεια εκτόνωσης του θέματος από τοπικά στελέχη. Πάντως η κίνηση Ψωμιάδη θορύβησε πολλούς καθώς οι φήμες στην συμπρωτεύουσα για νέο πολιτικό σχηματισμό του δημοφιλούς Πανίκα δίνουν και παίρνουν, όπως και το φλερτ με άλλους πολιτικούς όπως ο Πάνος Καμμένος. Μάλιστα συνεργάτες του πρώην Περιφερειάρχη τονίζουν πως η φράση του «υπάρχουν και όρια, τα οποία προφανώς κάποιοι έχουν ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό» είναι αυτή που πρέπει να κρατήσουν ορισμένοι…

Η επιστολή του Π. Ψωμιάδη

Θεσσαλονίκη: 1 Φεβρουαρίου 2012
Προς
κ. Δημήτρη Τσάμη,
πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης
Κοινοποίηση
κ. Αντώνη Σαμαρά,
πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας
κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο,
γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Οικονόμου,
αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Νέας Δημοκρατίας

Αξιότιμε κ. πρόεδρε,
Έφτασε χθες (31/1/2012) στο email μου το ενημερωτικό newsletter της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ. Έκπληκτος διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο δελτίο, το οποίο αποστέλλεται σε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αναπαρήγαγε το κατάπτυστο, όσον αφορά το πρόσωπό μου, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακεδονία» της Κυριακής 29/1/2012.
Δεν είναι δυνατόν η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας να προωθεί ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει καταγγελθεί από τη Διοικούσα Επιτροπή!
Το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός έρχεται να προστεθεί σε σειρά παλιότερων ενεργειών ή παραλείψεων της Διοικούσας Επιτροπής, που θα έκαναν οποιοδήποτε στέλεχος της παράταξής μας να νιώθει ανεπιθύμητο από τον τοπικό μηχανισμό της ΝΔ. Είναι προφανές πως η επίδειξη καλής θέλησης από μέρους μου είναι πλέον άνευ αντικειμένου.
Θεωρώ λοιπόν ότι στο εξής δεν έχω θέση στις συνεδριάσεις και τις λοιπές δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής. Η στάση μου αυτή υπαγορεύεται πλέον από λόγους αξιοπρέπειας και τιμής απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη μας που με τίμησαν και με τιμούν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους εδώ και τριάντα χρόνια. Απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ΝΔ που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εσωκομματικές προεδρικές εκλογές της παράταξής μας.
Υπάρχουν και όρια, τα οποία προφανώς κάποιοι έχουν ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό.
Με τιμή
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου