Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δεν ασχολείται με διαιτησία ο ΠΑΟΚ!



Μπορεί ο Παναθηναϊκός να εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται με το θέμα, καθώς αυτό που τους «καίει» είναι η σημερινή Γενική Συνέλευση.
Είτε από επίσημα, είτε από ανεπίσημα «χείλη», αυτό που βγαίνει απ' τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ότι δεν πρόκειται ν' ασχοληθούν με το θέμα της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι». Αυτό στο οποίο επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι η σημερινή Γενική Συνέλευση, που αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί στο β' όροφο της Τούμπας, ωστόσο η μεγάλη προσέλευση του κόσμου πιθανόν να οδηγήσει και σε αλλαγή αίθουσας. Συγκεκριμένα αν παραβρεθούν περισσότερα από 200-300 άτομα, τότε η η διοίκηση του συλλόγου θ' αναγκαστεί να μεταφέρει τη συνέλευση σε άλλο χώρο της Τούμπας. Γεγονός επίσης ότι θα είναι η πρώτη Γενική Συνέλευση με τον Ζήση Βρύζα στον προεδρικό θώκο της ομάδας κι εκεί θα συζητηθεί ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα συμβόλαια «πρώτης γραμμής» που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και στα οποία οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα εστιάσουν την προσοχή τους.

Το πλάνο πάντως και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει απ' τον περασμένο Δεκέμβριο, τη στιγμή ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει αρχίσει ήδη να ενημερώνεται για παίκτες που ενδιαφέρεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του gazzetta.gr, τα πάντα θα κριθούν τον επόμενο μήνα, αφού η διοίκηση περιμένει να δει σε ποια θα θέση τερματίσει τελικά ο ΠΑΟΚ.

Γίνεται κατανοητό πως αν καταφέρει να βρεθεί 2ος, τότε τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα θα έχει μπροστά της την ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας από προκριματικά και το ποσό που θα μπει στα ταμεία της μπορεί να είναι πολύ υψηλό. Αντίθετα λιγότερα θα είναι τα χρήματα που θα λάβει αν τελικά βρεθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως τις δύο τελευταίες χρονιές, όπου και πάλι πάντως λόγω της πορείας που έκανε είχε σημαντικά έσοδα.

Παράλληλα θα συζητηθεί το θέμα των χορηγιών, καθώς επίσης και των εταιρειών που φέρονται διατεθειμένες να βοηθήσουν το σύλλογο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου