Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής έπιασε την γυναίκα του στα πράσα



Είναι -για κάποιες γυναίκες- πολύ γοητευτικός άντρας. Τι επαγγέλλεται; Ποδοσφαιριστής σε κορυφαία ομάδα της Super League.
Το βράδυ της Τετάρτης τον καμαρώσαμε και με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Βέλγιο. Οι φήμες ήθελαν τον παίκτη να έχει χωρίσει από την σύζυγό του και ο λόγος δεν ήταν τα δικά του τσιλιμπουρδίσματα αλλά τα δικά της. Ακούγεται ότι η γυναίκα του ποδοσφαιριστή, είχε έναν κολλητό τον οποίο έβαζε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ακόμα και όταν ο μπαλαδόρος έλειπε. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, αποκαλύφθηκε ότι ο….κολλητός δεν ήταν μόνο κολλητός αλλά και εραστής.
Ο μέσος έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του και εγκατέλειψε το σπίτι τους. Φαίνεται όμως πως το ξανασκέφτηκε (πέρασαν και μήνες) και η… καψούρα που νιώθει για τη γυναίκα του είναι πολύ μεγάλη για να της δώσει διαζύγιο. Πλέον ζουν ξανά μαζί και ευτυχισμένοι…
Ο λαός ωστόσο ξέρετε τι λέει ε; Γυαλί που σπάει δεν κολλάει…Έχω το νου μου με το θέμα καθώς κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό η βόμβα θα σκάσει και τα απόνερα θα πιάσουν πολύ κόσμο!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου